Karşıyaka'dan destek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakadan destek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 14:31

Karşıyaka'dan destek çağrısı

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta 9 puanlı zirve takipçisi konumundaki Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, camia büyüklerini sezon başında verdikleri destek sözlerini tutmaya çağırdı.
Geçen hafta kulüp lisansını son anda yenileyerek puan silme cezasından kurtulduklarını hatırlatan Başkan Altuğ, şunları söyledi:
"Kongre sonrasındaki karanlık tablodan çıktık. Tünelin ucunda ışık görünüyor. Şimdiye kadar yaşanan süreç zordu, zoru atlattık ama bundan sonraki dönem de kolay olmayacak. Güzel bir hava yakaladık ve bu havanın sürmesi için artık camia destek vermeli. Yük yalnız yönetimin omuzlarında olamaz. Işığa beraber yürümeliyiz."
Perşembe günü yapılacak divan kurulu toplantısında üyeleri 3 aylık görev dönemiyle ilgili bilgilendireceklerini açıklayan Mutlu Altuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yönetime şimdiye kadar reklam karşılığı küçük mali destekler sağlandı. Kongre sürecinde verilen destek mesajlarını gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi. Bu mesajı divana da tekrarlayacağız. Ortada 3 galibiyeti olan, tek yenilgisini son dakikada alan bir takım var. Başkanın kim olduğu değil yakaladığımız tablonun sürmesi önemli. Yönetim olarak kaynak bulmak için elimizden geleni yapıyoruz ve her desteğe açığız. Tuzlaspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetlerinin primlerini de ödemeye çalışıyoruz."  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!