Karşıyaka'da gençlik şöleni

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada gençlik şöleni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 11:12

Karşıyaka'da gençlik şöleni

Haberin Devamı

KARŞIYAKA 19 Mayıs'ı, Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali ile kutlayacak. Üç gün sürecek festivalde panellerden spor faaliyetlerine, konserlerden dans gösterilerine kadar onlarca etkinlik yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, bu yıl ikinci kez Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali düzenleyecek. Kentte şölen havası estirecek festival, 18- 20 Mayıs tarihleri arasında, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Cuma günü saat 17.00'deki açılış töreninin ardından, saat 18.00'de Teknik Direktör Ersun Yanal ile Spor Yöneticisi ve Yazar Ahmet Diker'in katılımıyla "Dünyada ve Türkiye'de Futbol" paneli yapılacak. İlk gün etkinlikleri, Ayben ve tanınmış rapçilerin sahne alacağı "Burn Battle Zone" konseriyle sona erecek.

19 Mayıs'ta pilates, yoga, kano, aqua zumba, bisiklet turu, sağlık semineri, halk oyunu gösterisi gibi etkinliklerin düzenleneceği festival, Free Style Türkiye Şampiyonası'na da ev sahipliği yapacak. 20 Mayıs'ta yine gün boyunca birbirinden renkli faaliyetler gerçekleştirilirken, organizasyon saat 19.00'daki Gençlik Konseri ile son bulacak. Festivale ilişkin 0232 3670060 ve 0549 5220227 numaralı telefonlardan da detaylı bilgi alınabilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!