Karşıyaka sevinsin mi üzülsün mü

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka sevinsin mi üzülsün mü
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 13:24

PTT 1’inci Ligi’nde kümede kalma mücadelesi veren ve kalan 8 maçın 6’sını İzmir’de oynamaya hazırlanan Karşıyaka’da bir yandan fikstür avantajına güvenen yönetim, diğer taraftan takımın iç saha performansına bakıp kara kara düşünüyor.

Haberin Devamı

Son 8 haftaya 19 puanla, kurtuluş hattının 6 puan gerisinde ve son sırada giren Karşıyaka, kalan maçlarda Adanaspor, deplasmanda Göztepe, Giresunspor, dış sahada Denizlispor, Balıkesirspor, deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor ve dış sahada Altınordu’yla karşılaşacak. Karşıyaka, derbi maçlarının yanı sıra özellikle düşme hattındaki rakiplerden Denizlispor ile Kayseri Erciyesspor’la oynanacak müsabakalar, yeşil kırmızılı ekibin ligdeki kaderini belirleyecek.

Fikstür açısından avantajlı konumda olan Karşıyaka’nın iç saha karnesi, bu avantajın umuda dönüşmesini engelliyor. İzmir’de son olarak 11 Kasım’daki derbide Göztepe’yi yenen Karşıyaka, daha sonra ev sahibi olduğu 7 maçta 3 puanı bir arada göremedi. Bu süreçte sahasında 2 beraberlik, 5 yenilgi alan Karşıyaka’da 7 maçlık periyotta 4 farklı teknik adam görev yaptı.

Haberin Devamı

Cumartesi günü Soner Tolungüç yönetimindeki ilk iç saha sınavında 14 maçtır yenilmeyen lider Adanaspor’u ağırlayacak olan Karşıyaka, lige tutunmak için İzmir’deki kötü tabloyu tersine çevirmeyi hedefliyor.

Bu arada Kardemir Karabükspor maçına giren taraftarlar, küfür nedeniyle verilen ceza yüzünden Adanaspor karşılaşmasını izleyemeyecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!