Karşıyaka Efsaneleri resmen açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka Efsaneleri resmen açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 13:09

Karşıyaka Efsaneleri resmen açılıyor

Haberin Devamı

 

İZMİR, (DHA)

KARŞIYAKA Belediyesi'nin Latife Hanım Mahallesi'nde yaptırdığı Karşıyaka Efsaneleri ve Erol Baş Spor Tesisleri'nin resmi açılışı 27 Ekim Cuma günü saat 18.00'de gerçekleştirilecek. 2 bin seyirci kapasiteli futbol sahası, antrenman sahası ve okçuluk alanının yer aldığı tesislerin açılışında Besem ile Ayvalık Yeni Mahallespor kulüplerinin kız futbol takımları maç yapacak. Karşıyaka Belediye Bandosu ile halk oyunları ekibi de gösterileriyle törene renk katacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Spor kenti Karşıyakamız'da amatör küme ve alt liglerde mücadele eden takımların tesis ihtiyacına ilaç olacak bir yatırımı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2 bin seyirci kapasiteli sahanın yanı sıra, Karşıyaka'nın efsane futbolcularından Erol Baş'ın adını yaşattığımız antrenman sahamız ve okçuluk alanımızı da faaliyete geçirdik. Donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir ortam sunan bu yatırım sayesinde daha çok çocuk ve gencimizi sporla buluşacak" dedi.

Tesiste yok yok

KARŞIYAKA Latife Hanım Mahallesi'nde, Belediye Şantiye Tesisleri'nin yan tarafındaki arazide inşa edilen tesiste FIFA standartlarına uygun sentetik çim saha ile 2 bin kişilik tribün yapıldı. Aydınlatma sistemi kuruldu. Karşıyaka'nın unutulmaz kaptanlarından Erol Baş'ın adının verildiği bir de antrenman sahası oluşturuldu. Açık okçuluk alanı düzenlendi. Tesisler bünyesinde soyunma odaları, hakem odası, basın odası, tuvaletler ve otopark da yer alıyor. Çocuklar için futbol kurslarının açıldığı tesislerde, amatör spor kulüpleri ile master takımlarına antrenman ve maç imkanı sağlandı. Karşıyaka Belediyespor Okçuluk Takımı sporcuları da antrenmanları için okçuluk alanını kullanmaya başladı.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!