Karşıyaka ADSM’de iş gücenliği eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka ADSM’de iş gücenliği eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 10:37

Karşıyaka ADSM’de iş gücenliği eğitimi

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde (ADSM), iş sağlığı ve güvenliği kapsamında diş protez laboratuvarı teknik ve tıbbi cihazları ile havalandırma ve vakum sistemleri yenileniyor.

Riskli birimlerdeki teknik birim çalışanları ve diş protez laboratuvarı çalışanlarının 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında yapılan yenilemelerle sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak amaçlanıyor. Karşıyaka ADSM bu kapsamda yeni akrilik kabini, vakumlu polisaj motoru, protez kaynatma sistemleri, teknisyen masaları ve beklerini yenileyerek çalışanlar için daha sağlıklı ve güvenli ortam haline getirdi. Yine bu kapsamda diş teknisyenlerine kişisel koruyucu ekipman; iş gözlüğü, toz maskesi, kulak tıkacı dağıtılarak kullanımları konusunda eğitim verildi.

Teknik personele verilen eğitimin ardından teknik çalışmaları sırasında sağlıklı ve güvenli olması amacıyla kişisel koruyucu donanım malzemesi olan çelik burunlu iş ayakkabısı, elektrikçi yalıtkan iş eldiveni, paraşüt tipi emniyet kemeri, toz maskesi, baret ve iş gözlükleri dağıtıldı.

Karşıyaka ADSM Yöneticisi Dt. A. Yıldızhan Altınışık, "Çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini çok önemsiyoruz. Onların sağlıklı ve güvenli ortamlarda çalışması için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Onlar bizim için çok önemliler" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!