Karşıyaka 360 konutları satışa sunuldu

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka 360 konutları satışa sunuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 14:48

EGE Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) ve MOPSAN Grup Şirketleri yatırımı olan, tanıtım ve pazarlaması Eskidji Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Yüksek Vadi "Karşıyaka 360" projesinin lansman satışlarında ilk hafta içinde dairelerin dörtte birinin satıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

İzmir’in en kaliteli ve çağdaş yaşam alanını hedefleyerek yola çıktıklarını ve Karşıyaka 360’ın her yönüyle İzmirlilerin tercihleri ile donatılmış bir proje olduğunu belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Dr. Faruk Güler,

"Karşıyaka’da Yüksek Vadi Evlerinde şu ana kadar 1000 konut ürettik ve tamamını sattık. Burada 1000 mutlu aile yaşıyor. Karşıyaka 360 projesi ile bu mutlu topluluğa 174 aile daha katılacak. Biz projelere başlarken ’İzmirlilerin yaşam tarzını’ en temel hedef olarak ele alıyoruz. Karşıyaka 360 projemizde de geniş balkonlar, körfez manzarası, yeşil alanlar ve sosyal etkinlik alanları ile birlikte kullanışlı metrekarelerde tasarlanan daireler bütünüyle İzmirlilerin tercihlerine göre şekillendirildi. Bu amaçla arsa alanının sadece yüzde 12’sinin inşaat alanına, geri kalanları ise sosyal yaşam alanları, otopark, spor alanları ve yüzme havuzu gibi alanlara ayırdık" dedi.

Haberin Devamı

Karşıyaka 360 konutları satışa sunuldu



Geçen 16 Kasım’da lansman fiyatları ile başlayan satışlara büyük ilgi olduğunu belirten Dr. Faruk Güler, "Karşıyaka 360 projemizde inşaatlar şu anda yüzde 50 aşamasına gelmiş durumda. 12 ay içerisinde daireleri yeni sahiplerine teslim edeceğiz. Bu etaptaki projede yüksek standartta daireleri makul fiyatlarla satışa sunduk ve büyük ilgi gördük. İlk hafta içerisinde dairelerin dörtte biri satıldı" diye konuştu.

4 TİP DAİRE ÜRETİLİYOR

Karşıyaka 360 konutları satışa sunuldu



Yüksek Vadi Projesi’nin tamamı 2 bin 500 konuttan oluşuyor. Şu ana kadar 4 ayrı etap halinde 1000 konut üretildi ve tamamı satıldı. 5. etap kapsamında "Karşıyaka 360" projesinde 4 ayrı kule halinde yüksek standartta 174 konut üretiliyor. Karşıyaka 360 projesinde 1+1 ve 3+1 daireler ile birlikte 2 tip 4+1 daire yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!