Karnına korkuluk demirleri saplandı

Güncelleme Tarihi:

Karnına korkuluk demirleri saplandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2007 15:05

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde, limon koparmak için çıktığı ağaçtan düşen 13 yaşındaki Fatih Süleç’in karnına saplanan bahçe korkuluk demirleri ameliyatla çıkartıldı.

Haberin Devamı

Ergenekon Mahallesi’nde oturan Hasan ve Songül Süleç çiftinin 3 çocuğunun büyüğü olan Fatih Süleç, Şehitler Tepesi Mahallesi’nde gezerken 1271 sokaktaki bir evin bahçesindeki limonlardan toplamak istedi. Bu amaçla bir limon ağacına çıkan Süleç, dengesini kaybedince evin bahçe duvarının üzerindeki demir parmakların üzerine düştü. Uçları sivri korkuluk demirlerinden ikisi Süleç’in karın boşluğuna saplandı.

DEMİRLERLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen Tarsus Belediye İtfaiyesi kurtarma ekipleri, makaslarla demirleri kesti. Süleç, karnındaki 2 demir parçasıyla Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede ameliyata alınan Süleç'in karnındaki korkuluk demirleri, yaklaşık 2 saat süren başarılı bir operasyonla çıkarıldı. Ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, demirlerin Süleç’in iç organlarına isabet etmediği için hayati tehlikesinin bulunmadığını, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!