Karne heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Karne heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 12:26

Karne heyecanı

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/PURSAKLAR(Ankara), (DHA)- MİLYONLARCA öğrenci, 2016-2017 eğitim-öğretim yılını tamamlayıp, karne aldı. -Ankara'nın Pursaklar ilçesi Şehit Furkan Doğan İlkokulu'nda düzenlenen törende Kaymakam, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü öğrencilere karnelerini verdi.
Pursaklar Şehit Furkan Duman İlkokulunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, protokol konuşmaları karne dağıtımı ile son buldu. Karne törenine Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, okul müdürü, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Yavrularınızı okula emanet ettiniz, bugün emanetleriniz size tevdi ediliyor. Geleceğimizin teminatı olan bu yavrularımızın güzel yetişmesi çok önemlidir. Yaz tatilinde çocuklarımız hem eğlensin hem yaz okullarına devam etsinler" dedi. 
Kaymakam İhsan Kara da yaptığı konuşmada velilere seslenerek “Başaralı olan öğrencileri tebrik ettiğiniz gibi başarısız olan çocukların da yanında olmalısınızö diye konuştu. Öğrencilerin karne sevincini paylaşan ilçe protokolü, çocuklarla karnelerini ve başarı belgelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Renkli görüntülerle başlayan karne töreni, 2016-2017 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerin mutluluğu ile sona erdi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!