Karesi'ye 2.8 milyonluk spor kompleksi

Güncelleme Tarihi:

Karesiye 2.8 milyonluk spor kompleksi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 09:53

Karesi'ye 2.8 milyonluk spor kompleksi

Haberin Devamı

BALIKESİR'de Karesi Belediyesi'nin, Spor Toto Teşkilatı ile birlikte yapacağı spor kompleksinin temeli Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ın katılımıyla atıldı.

1. Sakarya Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi'ndeki spor kompleksinin temel atma törenine Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ile birlikte AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bugün temelini attığımız bu spor kompleksi millet ve devlet işbirliği içerisinde başlamış bir yatırım. 1. Sakarya ve Kuvay-i Milliye mahallelerimizin kesiştiği noktaya yapacağımız spor kompleksi, gençlerimizin sosyal hayatını düzenleyecek ve mahalle sakinleri için bir yaşam alanı olacak. Spor kompleksi için bize ateşleyici bir hibe veren Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"BALIKESİR BİZİ MOTİVE ETTİ"

Bakanlık ve Spor Toto Teşkilatı olarak Balıkesir'deki organizasyonun kendilerini motive ettiğini söyleyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın da, "Buradaki törenden sonra Balıkesir'deki yatırımlar için gaza basacağız. Burada bambaşka bir vizyon var. Büyükşehir Başkanımız Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'ın vizyonları birleşince ortaya daha güzel ve büyük projelerin çıkacağına inanıyorum. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri hep birlikte butona basarak temele ilk harcı döktü.

16 bin metrekarelik alana yapılacağı ve 2 milyon 800 bin TL'ye malolacağı açıklananan komplekste tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoranı bulunacağı bildirildi.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!