Kardemir Karabüspor Başkan Tankut: Galatasaray maçı her sonuca açık bir maç

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabüspor Başkan Tankut: Galatasaray maçı her sonuca açık bir maç
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 11:33

Kardemir Karabüspor Başkan Tankut: Galatasaray maçı her sonuca açık bir maç

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA)- KARDEMİR Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Galatasaray maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kendi futbolumuzu oynayacağız. Her sonuca açık bir maç. Hedefimiz puan ya da puanlar alarak lige başlamak" dedi.
Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut, Galatasaray'ın gücünü bildiklerini ve zorlu bir karşılaşma oynayacakalırını belirterek, "Kendi futbolumuzu oynayacağız. Her sonuca açık bir maç. Hedefimiz puan ya da puanlar alarak lige başlamak. Takımımızda moraller yerinde" dedi. 
Maçın seyircisiz oynanacağının hatırlatılması üzerine ise Tankut, şunları söyledi:
’"Maç seyircili olsaydı futbolcularımızın motive olması açısından daha iyi olurdu. Seyircisiz maçlar hazırlık maçı gibi oluyor, hiçbir anlam ifade etmiyor. Futbol seyircisiz oynanmıyor. Takımların veya suçsuz seyircilerin cezalandırılması yerine kameralarla tespit edilerek suçu işleyenlerin cezalandırılması gerekli. Statlarımızda seyirci sayısının düşmesinin en büyük nedeni budur. Böyle giderse takımlar 2 bin seyirci önünde maçlar yapacak. Bunun acilen çözülmesi gerekiyor."
Umut Bulut’u takımlarında görmek istediklerini ifade eden Tankut, "Umut Bulut bize gelmek isterse, Galatasaray ile sorununu çözerse, şartlarımız uygun olursa Umut Bulut‘la çalışmak isteriz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!