Kardashian benzeri maskeli soygun

Güncelleme Tarihi:

Kardashian benzeri maskeli soygun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 00:47

ABD’li televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın ekim ayında soyulduğu Paris’te hırsızların kurbanı bu kez Katarlı iki kadın oldu. Maskeli hırsızlar, Katarlı turistlerin aracından 5 milyon Euro değerindeki mücevherleri, kıyafetleri çaldı.

Haberin Devamı

FRANSA’da pazar gecesi 21.00 sularında meydana gelen olayda, maskeli ve silahlı soyguncular özel jetle Paris Le Bourget Havaalanı’na iniş yaptıktan sonra Bentley marka aracıyla otoyolda yolculuk eden 60’lı yaşlarında iki Katarlı kadını takibe aldı. Soyguncular, kadınların ve şoförün olduğu aracı otoyoldaki bir benzin istasyonunda zorla durdurdu. Şoförü döverek etkisiz hale getirirken, Katarlı kadın turistlere de biber gazı sıktılar.

Soyguncular daha sonra Bentley marka aracın bagajındaki 5 milyon Euro (yaklaşık 18 milyon TL) değerindeki eşyaları alarak kayıplara karıştı. AFP ajansına konuşan bir görgü tanığı, “Maskeli adamlar, aracın içindeki her şeyi, mücevherleri, kıyafetleri, bavulları çaldı” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Katarlı kadınların kimlikleri açıklanmadı.

Haberin Devamı

Ekimde Moda Haftası için Paris’te bulunan Kim Kardashian, kaldığı rezidansta silahlı kişiler tarafından soyulmuştu. Kardashian’ın milyonlarca dolarlık eşyalarını çalanların Katarlı kadınları soyanlarla bağlantısı olup olmadığı henüz belli değil. m DIŞ HABERLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!