KARBEM'de bilgi yarışması

Güncelleme Tarihi:

KARBEMde bilgi yarışması
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 11:30

KARBEM'de bilgi yarışması

Haberin Devamı

KARABAĞLAR Belediyesi Eğitim Merkezi (KARBEM) tarafından düzenlenen bilgi yarışması renkli görüntülere sahne oldu. 7-8-9-10 ve 11. sınıf öğrencilerinin ayrı ayrı kategorilerde yarıştığı yarışmalarda çocuklar kadar aileler de büyük bir heyecan yaşadı.
Bozyaka Kültür Merkezi'nde düzenlenen bilgi yarışmasında öğrenciler hem yarışmanın heyecanını yaşadı hem de bilgilerini tekrar sınama şansı buldu. 7-8-9-10 ve 11. sınıf öğrencilerinin ayrı kategorilerde yarıştığı yarışmada her yarışmacıya 10 soru sorulurken, eşitlik yaşanan sonuçlarda joker sorulara geçildi.
Öğrenciler en zor soruları bile rahatlıkla yanıtlarken, başta öğretmenleri olmak üzere ailelerden de büyük alkış aldılar. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere saat, satranç takımı gibi hediyeler verilirken, diğer katılımcılara da teşekkür belgeleri verildi.
Öğrencilerin ödüllerini Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Alev Ağrı, Güven Güngörmüş, KARBEM Yetkilisi Hakkı Karadeniz verdi. Etkinlik hep bir ağızdan okunan İzmir Marşı ile sona erdi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!