Karayazı Demokrasi mitingiyle coştu

Güncelleme Tarihi:

Karayazı Demokrasi mitingiyle coştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 15:46

Karayazı Demokrasi mitingiyle coştu

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Erzurum'un Karayazı ilçesinde, başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminde bulunanları protesto etmek amacıyla düzenlenen demokrasi mitingine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Karayazı ilçe merkezinde düzenlenen demokrasi mitingine AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Karayazı Kaymakamı Kamil Aksoy, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Yürüyüşünde 7'den 70'e herkes kol kola girerek vatan haini FETÖ ve işbirlikçileri protesto edildi. Demokrasi Mitinginde vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ülke üzerinde bir süreden beri oyun oynandığını bildirdi. Bir zamanlar milleti Alevi ve Sünni, Türk ve Kürt diye ayırmaya kalkışıldığına işaret eden Sekmen, şunları söyledi:
"Biri geliyor Kürt çocuklarını kandırıyor dağa kaçırıyor. Kürt kardeşlerimizin çocuklarını kandırıp dağa çıkaranlar ise çocuklarını Amerika'da, İngiltere'de, Almanya'da okutuyor. O Batı bunlara kucak açıyor, destek veriyor. Diğer taraftan FETÖ denilen bir terör örgütü Türk çocuklarını alıyor kandırıyor, devletin kurumlarına sokuyor, yine bu milletin parasıyla alınan devletin bombasını, tankını, silahını, kurşununu bu millete doğrultuyor. PKK'dan, Fetö'den ve onların uzantılarından ne Kürt'e ne de Türk'e fayda gelir. Bu hainlere din ve devlet düşmanlarına asla kanmayalım. Erzurumlusu, Diyarbakırlısı, Vanlısı, Siirtlisi, Muşlusu, Batmanlısı, Karslısı, Ardahanlısı, Iğdırlısı, Ağrılısı el ele, gönül gönüle vereceğiz bütün bu terör örgütlerini yok edeceğiz."
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!