Karaköprü'de sentetik çim saha çalışması

Güncelleme Tarihi:

Karaköprüde sentetik çim saha çalışması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 15:02

Karaköprü'de sentetik çim saha çalışması

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)-ŞANLIURFA’nın Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, düzenlenen törenle Geçit Mahallesindeki sentetik çim sahanın temelini attı.

Karaköprü Belediyesi tarafından Geçit kırsal mahallesinde yapılacak olan sentetik çim sahanın temeli atıldı. Sentetik çim sahanın temeli Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile mahalle sakinlerinin katıldığı törenle atıldı.



Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini ve bu nedenle her mahalleye ellerinden geldiği kadar sentetik çim saha yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Baydilli, “Büyükşehir yasası ile birlikte kırsaldaki mahallelerimiz bize bağlanınca kırsala da aynı hizmeti götürmeye başladık. Toplu taşımalı eğitimin yapıldığı bir kırsal mahallemizde daha sentetik çim saha yaparak buradaki gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu güne kadar 10 sentetik çim sahanın temelini attık ve bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecektir” diye konuştu.



Eskiden toprak sahada futbol oynadıklarını belirten Geçit mahallesindeki gençler, mahallelerine yapılan Sentetik çim saha ile birlikte çim sahada futbol oynamanın keyfini yaşayacaklarını söyledi.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!