Karaköprü'de Oyun ve Oyuncak Müzesi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Karaköprüde Oyun ve Oyuncak Müzesi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 14:43

Karaköprü'de Oyun ve Oyuncak Müzesi açıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) - ŞANLIURFA'da Karaköprü Belediyesi tarafından açılan Oyun ve Oyuncak Müzesi'ni ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba bu eseri kazandıran Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.
Karaköprü Belediyesi'nin Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ziyaret etti. Ziyarette oyun ve oyuncak müzesine hayran kaldığını ifade eden Bakan Fakıbaba, müzeyi Şanlıurfa'ya kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. Ziyaretleri için Bakan Fakıbaba'ya teşekkür eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Oyun ve Oyuncak Müzesini Karaköprü'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Başkan Baydilli, "Karaköprü Şanlıurfa'mızın en hızlı büyüyen ilçesidir. Biz bu ilçeyi nasıl daha fazla cazibe merkezi haline getirebiliriz diye düşünüyoruz. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da gençlere ve çocuklara yönelik çalışmalar da yapıyoruz. Şanlıurfa'da olmayan ve bir ilk olan Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzemizi çocuklarımıza kazandırdık. Bir şehrin, bir ülkenin geleceği çocukların hayallerindedir çocukların hayalleri de oyuncaklardadır. Bu müzede hem babasının zamanından kalma hem de kendi oynadığı oyuncakları görecekler. Oyun ve Oyuncak müzemiz Şanlıurfa ve Karaköprü'deki çocuklarımıza hayırlı olsun" dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da Oyun ve Oyuncak Müzesini çok beğendiğini ifade ederek çocuklara bu eseri kazandırdığı için Başkan Baydilli'ye ve ekibine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!