Karabük’te Seçim Önlemleri Tamam

Güncelleme Tarihi:

Karabük’te Seçim Önlemleri Tamam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 17:42

KARABÜK EMNİYET MÜDÜRÜ DR. SERHAT TEZSEVER, 1 KASIM SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ EMNİYET TEŞKİLATI OLARAK TÜM ÖNLEMLERİ ALDIKLARINI VE 600 PERSONELİN GÖREV YAPACAĞINI SÖYLEDİ.

Karabük Emniyet Müdürlüğü kent genelinde yarın yapılacak olan 26. Dönem milletvekili seçimleriyle tüm önemlerini aldı.
Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever 1 Kasım seçimlerinde halkın güvenli ve huzur içinde oyları kullanması için 600 personelin görev yapacağını söyledi.
Emniyet Müdürü Tezsever,1 Kasım günü 15 ekibin kent genelinde görev alacağını belirterek, “ Asayiş, Terör,KOM, İstihbarat, Çelik balyoz ekiplerimiz gibi 15 ekibimiz görev yapacak. Ayrıca Koordinasyon merkezi,kriz masası ve adliye binasında sandıkların gelip gitmesinde ve oyların kullandığı 34 sandık alanında 150 personel görev yapacak. Geceden görevden çıkan ekiplerimizle birlikte Pazar günü toplam 600 personelimiz görev yapacak. Ciddi bir tedbir aldık. Bunla ilgili tüm şube müdürlerimizi toplayarak alınacak önemlerle ilgili toplantılarımızı yaptık. Hiçbir sıkıntı yaşanmaması ve halkımızın güvenli şekilde oylarını kullanması için Emniyet Teşkilatı olarak hazırlığımızı yaptık. Yarın gerçekleşecek olan seçimlerin vatanımıza ve milletimizi şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!