Kara Yazı dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 22:56

Kara Yazı dizisinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünde oldukça nefes kesen dakikalar yaşandı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen Kara Yazı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden anlar yer aldı. Son bölümde beklemediği anda Mehmet tarafından öpülen Yaren, ona büyük bir öfkeyle karşılık verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kara Yazı dizisi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Yazı dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı senaryo örgüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kanal D dizisi Kara Yazı'da heyecan dolu anlar yer aldı. Yayın tarihinde değişikliğe giden dizinin yeni günündeki ilk bölümünde tansiyonu yüksek sahneler dikkat çekti. Son bölümde Oğuz, Halil’i zayıf noktasından vurup kızını öldürmesini sağlamak istedi. Bunun için Halil’e bir torunu olduğu bilgisini verdi. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kara Yazı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Yazı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Beklemediği anda Mehmet tarafından öpülen Yaren, ona büyük bir öfkeyle karşılık verecektir. Mehmet davranışından dolayı pişmanlık içindedir ve Yaren’e açıklama yapmak ister. Yaren’e kendisini bir türlü dinletemeyen Mehmet, onu zorla tekneye bindirip denize açılır. Mehmet, kendisini affettirmeye çalışırken gelişen olaylar hiç beklenmedik bir boyuta ulaşır. Yaren’in yanından bir saniye bile ayrılmayan Mehmet onun büyük sırrını öğrenmek üzeredir. Yaren, Mehmet’e açık vermeden ondan kurtulmayı başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Oğuz, Halil’i zayıf noktasından vurup kızını öldürmesini sağlamak ister. Bunun için Halil’e bir torunu olduğu bilgisini verir. Derya’nın kendisinden gizli bir çocuk dünyaya getirip büyüttüğünü öğrenen Halil deliye döner.

Hala hastaneden olan Derya, çocuğunu emanet ettiği Aslı ve Turgut’un taşınacaklarını ve oğlunu bir daha göremeyeceğini öğrenmiştir. Çocuğu olmadan yaşayamayacağına karar veren Derya, çareyi hastaneden kaçmakta bulur. Hiç ummadığı anda uzanan bir iyilik eli Derya’yı şaşkına çevirecektir.

Kara Yazı merakla beklenen yeni bölümüyle 23 Nisan Pazar akşamı saat 21.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı


KARA YAZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Halil, Derya’yı öldürmek için cezaevine gider!
Kara Yazı’nın yayınlanan 3. Bölümünde Derya’nın namusuna gölge düşürdüğünü düşünen Halil, onu öldürmek için cezaevinde çalışan arkadaşının yardımı ile içeriye girer. Yaren, babasının çılgın düşüncesini engelleyebilmek için yetişebildi mi?

Mehmet, Yaren ile ilgili düşüncelerinde bir adım atarak onu öper. Bu öpücük, Yaren’de nasıl bir etki bıraktı? Mehmet’e tepkisi nasıl oldu?

Erdem, şantaj planı içinde vurularak ölen arkadaşının Derya isminde sevgilisi olduğunu öğrenince, cezaevinde yatan ile aynı kişi olup olmadığını öğrenmek için araştırma içine girer.

Oğuz Karahan, işin ucunu bir saniye bile bırakmamaktadır. Derya’nın 1 yaşında oğlunun olduğunu öğrenir öğrenmez başka bir plan ile olayın boyutunu kendi kurallarına göre değiştirme peşine gider.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!