Kara Sevda YGS deneme sınavında soruldu!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda YGS deneme sınavında soruldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 18:27

Çarşamba akşamları Star TV ekranlarında yayınlana ve sevilerek izlenen fenomen dizi Kara Sevda, Ygs deneme sınavında öğrencilerin karşısına soru olarak çıktı. Kara Sevda YGS deneme sorusunu haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Göz alıcı oyunculukları ve sevilen hikayesi ile izleyicileri ekranları başına kilitleyen dizi Kara Sevda, dizinin karakterleri Kenan ve Nihan’ın tutkulu aşklarını konu alıyor.

Ay yapım’a ait baş rollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’ in oynadığı sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olan Kara Sevda’nın konusu, YGS deneme sınavının Temel Matematik bölümünde öğrencilerin karşısına soru olarak çıktı.

Kara Sevda YGS deneme sınavında soruldu

Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ nde okuyor. 2005 yılında Erberk Ajans’ a kaydını yaptırdı ve 2 ay sonra bir reklam filminde oynadı. Oyunculuk hayatına ilk kez Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakterini oynayarak başladı. Bir çok televizyon dizisi ve sinema filmlerinde rol aldı. Şu an Kara Sevda isimli dizide rol alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!