Kara Sevda son bölümde Emir ve Kemal silahlarını çekti!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda son bölümde Emir ve Kemal silahlarını çekti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 10:27

Kara Sevda 29. son bölümde yaşananlar soluksuz izlendi. Dizinin son bölümünde Kemal ve Emir'in tutuştuğu düello dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne damga vuran sahnelerden biri oldu. Kara Sevda 29. bölümde Kemal, o gecenin sonrasında Nihan’a, Emir’e ve herkese Nihan’ı Emir’in zorla geri döndürdüğünü ispatlayacaktır. Peki Kara Sevda 29. bölümde başka neler yaşandı?

Haberin Devamı

Kara Sevda 29. bölümde Emir ile Kemal arasındaki gerilim arttı. Kemal, Nihan'ın gerçekleri söylemediğine inanır. Emir ve Nihan'ı takip eden Kemal büyük bir sürprizle karşılaşır. Kara Sevda 29. bölümde Emir’in, Nihan’ı neyle tehdit ettiğinin peşine düşer. Kemal, araştırması esnasında, en kilit isimlerden birine ulaşır. Peki Kara Sevda 29. bölümde başka neler yaşanacak? İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve Kara Sevda 29. bölüm hakkında tüm detaylar

Kara Sevda 29. bölümde; Kemal’i mahrem alanında karşısında elinde bir silahla gören Emir için verilmesi gereken zor bir karar vardır. Kemal’in hesapları kapatma önerisini öyle ya da böyle kabul etmek zorundadır. Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynayacaklar, birbirlerine sıkacaklardır. Bu kumarı tek bir kişi sonlandırabilir. Kemal’in o evde olduğundan habersiz Nihan… 

Haberin Devamı

Kemal, o gecenin sonrasında Nihan’a, Emir’e ve herkese Nihan’ı Emir’in zorla geri döndürdüğünü ispatlayacaktır. Emir’in, Nihan’ı neyle tehdit ettiğinin peşine düşer. Kemal, araştırması esnasında, en kilit isimlerden birine ulaşır.

Bu sırada Vildan, Ozan’a geri dönmeleri karşılığında verdiği sözü çabuk unutur ve Zeynep’e dair şüpheleriyle Zeynep’i sıkıştırır. Zeynep ise kaçış yolu olarak yine Ozan’ı kullanır ve Vildan’ı, Vildan’ın hiç istemeyeceği bir şeye yönlendirerek cezalandırır. Vildan, Zeynep’in anne ve babasıyla bebeğin gelişi şerefine barışacak ve bir yemek organize edecektir. Hüseyin ve Fehime, ilk anda reddetseler de, kızlarının hamileliği kalplerini yumuşatır. Ancak iki şartları vardır, yemek Sezinlerin malikanesinde değil, kendi alanlarında, mütevazı bahçelerinde olacaktır ve Nihan ve Emir yemeğe kesinlikle gelmeyeceklerdir. Vildan kabul eder.

KARA SEVDA 29. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kemal’in araştırmaları sürerken, Nihan da Emir’le anlaşması gereği Kemal’in hayatı karşılığında oyununa devam etmektedir. Yemekten haberi olmayan Emir, yemeği sürpriz bir şekilde öğrenir ve Nihan’a oyunu daha inandırıcı oynayabileceği bir gece yaratmış olur. Nihan, hiçbir zaman istenmediği Kemal’in ailesinin evinde, dahası Kemal’in tüm ailesinin, Leyla’nın ve Asu’nun önünde, Kemal’in gözlerinin içine bakarak en zor oyununu oynayacaktır. Nihan’ın o gece vereceği tek açık, gecenin sonunda Kemal’i hiç beklemediği bir manzarayla karşı karşıya getirir.

 

Haberin Devamı

 

KARA SEVDA 28. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Emir, Nihan’ın karşısına çıktığında, Nihan korkularının yersiz olmadığını anlar. Emir, bu aşkın karası olmaktan vazgeçmeyecektir. Elindeki kozları tek tek masaya dizer. Çaresizlik, Nihan’ın boynundan bir ilmek gibi geçer. Seçimini yapmak zorundadır. Aşkı, vuslattan büyüktür. Ancak tek bir şartı vardır.  Kemal eve geri döndüğünde, Nihan’ı bıraktığı gibi bulamaz.

Nihan’ın yüzündeki mutsuzluktan yokluğunda geçen dakikaların izini sürer. Nihan saklamaya çalışsa da, Kemal’in Emir’den şüphelenmesine engel olamaz.
Kemal, Nihan’ın yüzündeki bulutları dağıtmak için elinden geleni yaparken, Emir hayatının en zor saatlerini bekleyerek geçirecektir. Öte yandan Nihan Kemal’le birlikte ömrünün sonuna kadar unutamayacağı bir gün geçirir.  Aradan geçen bunca zamandan sonra Nihan için esaretine geri dönmek, Kemal karşısında inançla, yıkılmadan dururken imkansız gibidir.

Haberin Devamı

Emir’in gizlice yönetttiği oyunu başladığında, Kemal Nihan’ı ikna etmekten daha etkili bir yol düşünür. Emir’le arasındaki ezeli düşmanlığı bitirmek için harekete geçer.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!