GeriSeyahat Kara kara düşünmeyin biz sizin için seçtik...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kara kara düşünmeyin biz sizin için seçtik...

Kara kara düşünmeyin biz sizin için seçtik...

Haftasonu tatilinde “Ne yapsak” diye kara kara düşünenlerden misiniz? O zaman hurriyetmax ekibinin sizin için seçtiklerine bir göz atın.


SON YILLARIN EN GÜZEL AŞK HİKAYESİ…

/images/100/0x0/55ea66fff018fbb8f87d93e6

Bu haftasonunu sinemaya giderek değerlendirmek isteyenler dikkat!

Bu hafta vizyona giren Zaman Yolcusunun Karısı, romandan filme uyarlanmış bir eser… Pek çok edebiyat eleştirmenince “son yılların en güzel aşk hikayesi” olarak nitelendirilen Zaman Yolcusunun Karısı’nın konusu ise şöyle; Maceracı ruhlu Henry DeTamble'ın (Eric Bana) çok nadir rastlanan genetik bir bozukluğu vardır. Henry, istem dışı kendi hayatının farklı dönemlerine seyahat edebilmektedir. Bu farklı zamanlara yaptığı yolculukların birinde gelecekte eşi olacak 6 yaşındaki Clare Abshire (Rachel McAdams) ile tanışır.

Ressam olan Clare, yıllar sonra tekrar karşılaştıklarında uzun süredir beklediği Henry ile evlenir. Başta Henry'nin aniden ortadan kaybolmalarının üstesinden gelebileceğini düşünen Clare giderek yalnız kalmaya başladıkça aşkını da sınamak zorunda kalacaktır...

ZAMAN YOLCUSUNUN KARISI FRAGMANI

 

İSTANBUL'DA BİR CUBA’LI…

/images/100/0x0/55ea66fff018fbb8f87d93e8

Dekorasyonundan yemeğine, kokteyllerinden müziğine, daralan dünyamıza hayatımıza yeni bir soluk olsun istedik, mutluluk hormonu gibi bir yer olsun. Kolay, zengin ve ekonomik, tıpkı Küba gibi. Mutlu ve güler yüzlü insanların Barı… Mekanın mimarlığını Tolga Tuğcu yaptı, işletme ve içerik konsepti ise HAYAL KAHVESİ tarafından yapılıyor. Sabah 10 da açılan mekan da her saat farklı Latin müzik türleri dinlenebilecek.Mekanın sürekli DJ bulundurmasının yanında farklı Dj lerin de performans sergiliyeceği çeşitli Latin grupların canlı müzik yapacağı, gece 12-04 arası ise Latin elektro performansların olacağı bir mekan olacak CUBA bar…
Mutfak şefi karabiyan mutfak bilgisiyle öne çıkan İrfan Bayramoğlu , İrfan ustanın yemek önerileri ise, Havana usulü Ekmek üstü pizzalar, chili con carne, erik soslu tavuk, soğanlı biftek, karayip soslu köfte gibi yerel Küba yemekleri ve diğer lezzetli yemekler olacaktır.

CUBA BAR’ın bir diğer öne çıkan yanı ise menüsünde bulundurduğu 16 çeşit yerel Küba kokteyli ve 8 çeşit klasik kokteyller olacak.Tamamen orijinal kaynaklardan yararlanarak hazırlanan koktyel menüsü uygun fiyatları ile öne çıkıyor.İşte bazıları Cuba Mohito, Bola Roja, Canchanchara, Hemingways Daiquri, caribeno, mulata,cubanito ve soldador…

CUBA BAR’DAN FOTOĞRAFLAR

 

VE KONSER: Ayhan Sicimoğlu &

Latin All Stars feat. Lenia Diaz

/images/100/0x0/55ea66fff018fbb8f87d93ea

GHETTO’nun vazgeçilmez Latin gecelerinin usta ismi Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars sezonun ilk performansıyla karşınızda. Ateşli Latin parçalar, çılgın danslar, keyifli espriler ile bildiğiniz bir konser gecesinden fazlasını vaad eden bu gecede, tüm dans marifetlerinizi göstermeye hazırlanın.

Geçtiğimiz sezon kalplerimizi fetheden Ayhan Sicimoğlu/Buena Vista Revisited serisinin, Kübalı solist Lenia Diaz ise gecenin pastadan çıkan en büyük sürprizi olacak. Şarkıları kadar dansları ve fiziğiyle dikkat çeken şarkıcıya ‘Karaipler’den gelen sıcak hava dalgası’ desek abartmış olmayız.

İl/ilçe:  İstanbul / Beyoğlu
Telefon:  0212 251 75 01
Fiyat:  39,00 TL
29,00 TL

 

False