Kantinlere hijyen denetimi

Güncelleme Tarihi:

Kantinlere hijyen denetimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 13:25

Kantinlere hijyen denetimi

Haberin Devamı

GIDA Tarım ve Hayvancılık Denizli İl Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde faaliyet gösteren okul kantinlerine yönelik hijyen denetimi yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte il genelindeki okul kantinlerinin denetimini yaptı. Denetimler kapsamında okul kantinleri, yemekhaneler, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi toplu tüketim yerleri incelendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, okullardaki tüketim alanlarında gereken hijyen koşullarının sağlanmasının oldukça önemli olduğunu belirterek, "Gıda kontrol görevlileri tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güvenli gıdalarla dengeli ve sağlıklı beslenmesi için gerekli kontrol ve denetimler hassasiyetle ve etkin bir şekilde devam edecek. Bu bağlamda gıda güvenilirliği ve gıda hijyeninin devamlılığının sağlanması için öğrencilerimizin ve velilerin bilinçli birer tüketici olarak herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde Alo Gıda 174 hattına bildirimde bulunmaları gerekmektedir" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!