Kanser hastalarına moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

Kanser hastalarına moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 16:14

Kanser hastalarına moral yemeği

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta Kanserle Yaşam Dayanışma Derneği (KAYADER), hasta ve yakınları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odasındaki programa, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Dernek Başkanı Ayşe Sarı ve dernek üyeleri katıldı. KAYADER Başkanı Ayşe Sarı, "1 Nisan 2017 tarihinde yeni bir kurul yaparak yeni bir yönetimle görevi devraldık. Kanserle uğraşan iki dernek var iken kanserli hastalarımızın yakınlarıyla uğraşan tek dernek biziz" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ise, "Kayader yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldım fakat üyeliğimi aşkla şevkle ve zevkle sürdürmeye devam edeceğim. Kanserle Yaşam Derneğinin amacı kansere yakalanmış olan hastaları nasıl motive ederiz, onları hayata nasıl bağlarız, onların ailelerine nasıl yardımcı oluruz düşüncesi olduğu için bu dernekte kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum" diye konuştu.
Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan da "Biz kanserli hastalarımıza destek için elimizden geleni yapıyoruz fakat bu hastalığı yaşayan ve bununla mücadele eden insanlar sizlersiniz. Eğer sizin fark ettiğiniz tespit ettiğiniz bizim görmediğimiz noktalar varsa bizlere iletirseniz biz de gereğini yapmaya hazırız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!