Kanalizasyon çalışması sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kanalizasyon çalışması sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2018 11:54

Kanalizasyon çalışması sürüyor

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde kanalizasyon çalışmaları sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Korkuteli'de altyapı çalışmaları sürdürülüyor. Bir süre önce başlanan 40 kilometrelik kanalizasyon çalışması Sanayi Sitesi'nde tamamlanmak üzere. Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, yönetim kurulu üyeleriyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, Sanayi Sitesi'nde devam eden çalışmaları inceledi.

Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Mahmut Bilgiç, "İlçede altyapı çalışmaları devam ediyor. Ekipler çalışmaları önümüzdeki günlerde tamamlayacak. Kanalizasyon çalışmalarını tamamlayıp, Korkuteli'mizi bu sorundan kurtaracağız. Bu sezon hayırlısıyla birçok mahallemize kanalizasyonu kazandırdık ve akabinde tertemiz yollar kazandırdık. Şimdi ise hedefimiz ilçe merkezimizden eksik olan Uzunoluk Mahallesi, Sanayi Sitesi ve Karşıyaka Mahallesi'nde yarım kalan altyapı sorunlarını gidermek" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, "Söz verdik, yapıyoruz. Korkuteli Sanayi Sitesi kanalizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışma bittikten sonra inşallah bozulan yolları Büyükşehir Belediyesi olarak sıcak asfalt yapıp güzel, modern bir sanayiye kavuşmuş olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!