Kamyoncularda Topal başkan seçildi

Güncelleme Tarihi:

Kamyoncularda Topal başkan seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 15:33

İZMİR Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulunda başkanlığa Ali Topal seçildi.

Haberin Devamı

 

Eski başkan Yıldırım Kaya ile aynı yönetimde bulunan Ali Topal, genel kurulda Ali Avcı ile yarıştı.  641 oy alan Topal başkan seçilirken, rakibi Ali Avcı ise 52 oy alabildi. Yaklaşık 15 yıl önce yola beraber çıktıkları ekibi bozmadıklarını belirten Ali Topal, "Bu süreçte üyelerimize önemli hizmetler verdik. Bunların bir tanesi de üyelerimize önemli finansal destekler sağlayacak olan kefalet kooperatifimiz. Ancak görevler ve hedefler büyüyünce doğal olarak omuzlardaki yük de artıyor. Yeni dönemde bu nedenle görev dağılımında değişiklik yaptık. Yıldırım Kaya henüz emekleme dönemindeki kooperatifimizi geliştirip yüceltmekle, ben de oda başkanlığı ile görevli olacağım.

Bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortada. Yeni dönemde de içimizdeki takım ruhunu yaşatarak, üyelerimizin desteği ile hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız" dedi.

Haberin Devamı

Genel kurulda yapılan seçimle Ali Topal başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Yıldırım Kaya, Akın Karakaya, Hakkı Bay, Cafer Kol, Kazım Bostancı, Mehmet Budak, Hasan Zeybek, Özgür Söğütlüyayla, Nadim Yayla, Hacı Hüseyin Aygün'den oluştu. Denetim Kurulunda ise Levent Kömürcü, Cüneyt Erbilgin ve Ali Sunar yer aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!