Yeni yıla şık gir, tüm yıl şık ol!

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla şık gir, tüm yıl şık ol
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 15:50

Yeni yıla sayıla günler kala planlar tamamlandı, ekipler kuruldu ve şimdi sıra 2017’ye gireceğimiz mükemmel gecede ne giyeceğinize karar vermekte. Gecenin en şık kızı ya da karizması ile gözleri üstüne çeken yakışıklısı siz olmak istemez misiniz?

Haberin Devamı

Tabii ki konu yılbaşı olunca akla ilk gelen renk, kırmızı oluyor. Kırmızı renkli objelerin öne çıktığı bu dönemde, koyu kırmızı ve bordo tonlarındaki elbiseler de büyük ilgi görüyor. Yılbaşı gecesi göz alıcı görünmek istiyorsanız, kırmızı tonlarını kullanarak hoş bir kombin oluşturabilirsiniz. Mesela vücuda oturan hoş bir kalem elbise ile tercih edeceğiniz bir stiletto hem feminen yanınızı ortaya çıkaracak hem de nefes kesen bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak. Stiletto ayakkabı ile yaratacağınız şıklıktansa konforunuzu tercihe ediyorsanız şık bir topuklu bot da tercih edebilirsiniz.

Yeni yıla şık gir, tüm yıl şık ol

Elbise model seçimi sizin zevklerinize bağlıyken renk ve materyal konusunda özellikle bu sezonun trendlerine göz atabilirsiniz. Payetli ve pırıltılı gece kıyafetlere, sizi daha zarif gösterecek kadife elbiselere ve püsküllü, düşük omuzlu modellere özellikle göz atmalısınız. Siyahın asaletinin yanında kırmızı, beyaz, zümrüt yeşili, gece mavisi gibi renkler de bu yılbaşında sık sık göreceğiniz renkler arasında…

Haberin Devamı

Yılbaşı kombininizi tamamlamak için aksesuarlardan yardım almadan olmaz. Bir çift küpe ve ince, zarif bir bileklik ya da uzun, ışıltılı bir kolye. Seçtiğiniz modele, kesime göre aksesuarınızı seçmeyi unutmayın. Çünkü elbiseyi gösteren aksesuardır. Çanta olarak yaptığınız kombinin ağırlığına ya da konforuna göre bir çanta seçmek en doğru seçenek olacaktır.

Yeni yıla şık gir, tüm yıl şık ol

Yılbaşı gecesi hem dikkat çekici hem de karizmatik bir görünüm isteyen erkekler için takım elbise iyi bir seçenek olabilir. Vücuda tam oturan İtalyan kesim takım elbiseler, özellikle bu sezon oldukça popüler olan kadife ceketler ve takımlar, ya da daha konforlu bir seçenek olarak jean, gömlek ve Oxford tarzı ayakkabılarla şık ve kendinden emin bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra boğazlı trikolarda sizi şık gösterecek bir seçenek. Düz detaysız boğazlı triko üstüne blazer ceket giyebilirsiniz. Özellikle lacivert siyah ve koyu yeşil tercih edeceğiniz renklerden… Tek başına bir takım elbise asla yeterli olmayacaktır. Aksesuar olarak saat, kemer ve kravatla görünümünüzü desteklemeniz gerekmekte.

Haberin Devamı

“Yeni yıla nasıl başlarsan öyle devam eder” derler. Çoğumuz buna inanıyor ve öyle hareket ediyoruz. Göz alıcı görünümüz ile nefes kesen bir gece geçirmeniz ve her şeyin gönlünüzce olduğu bir 2017 dilerim. 

Yağızcan Akbulut

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!