Öğrenciler iş dünyası ile buluştu!

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler  iş dünyası ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 11:25

İstanbul Şehir Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Şehir Kulüpleri işbirliğiyle iş dünyası ile ŞEHİR öğrencilerini buluşturan “ŞEHİR Kariyer Festivali” öğrencilerin yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Haberin Devamı

İş dünyası ile öğrencileri buluşturarak öğrencilerini piyasa ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde donatmayı hedefleyen İstanbul Şehir Üniversitesi Kariyer Merkezi, ŞEHİR Kulüpleri işbirliği ile bu yıl ilk kez ‘ŞEHİR Kariyer Festivali’ adı altında bir etkinlik düzenledi.

 

İstanbul Şehir Üniversitesi Doğu Kampüsü’nde düzenlenen Kariyer Festivali’nde aralarında Türk Havayolları, Allianz, P&G, Crispy Kreme, Golf, Filli Boya, FİLE, General Mobile, Huawei, Innovera, TRT World, Albaraka, ADELL, Akplas gibi Türkiye’nin önde gelen çok sayıda şirketi katıldı. Çeşitli sektörlerden üst düzey yöneticilerin katıldığı ve kendi kariyer öykülerini, başarı/başarısızlık hikayelerini ve deneyimlerini öğrencilere paylaştığı festivale öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

Haberin Devamı

İstanbul Şehir Üniversitesi ile özel sektör sanayi kuruluşları arasında bir köprü görevi üstlenmesi hedeflenen ‘ŞEHİR Kariyer Festivali’ geleneksel hale getirilerek her yıl Nisan ayında yapılması planlanıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!