Esti festival rüzgarı, hem de kampüslüye 2 lira! 38. İstanbul Film Festivali'nde bu filmleri kaçırmayın!

Güncelleme Tarihi:

Esti festival rüzgarı, hem de kampüslüye 2 lira 38. İstanbul Film Festivalinde bu filmleri kaçırmayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 12:37

119. sayımızın SineList sayfasında, sürpriz bir jestle öğrenci biletlerinin 2 lira olduğu muhteşem bir festival haberiyle karşılıyoruz sizi. 38. İstanbul Film Festivali listelerinizi hazırlarken bu filmleri ıskalamayın deriz!

Haberin Devamı

High Life

Robert Pattinson ve Juliette Binoche’lu bu Claire Denis filmi, yılın en heyecan verici yapımlarından biri. Üstelik bilimkurgu!

 

Kız Kardeşler

Küçük yaşta besleme olarak verilmiş üç kız kardeşin yeniden aile ocağına dönmesi üzerinden şekillenen bu Emin Alper filminin Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı için yarıştığını söyleyelim.

 

Otomatik Portakal

Efsane yönetmen Stanley Kubrick ölümünün 20. yılı vesilesiyle kült filmlerinin gösterileceği özel bir bölümle anılıyor. Bu filmlerden öne çıkanlardan bir tanesi ise Anthony Burgess’in çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan bu hikaye. Bakalım, Alex’i ne kadar özlemişiz?

 

Rüzgar

Haberin Devamı

Evde yalnız kalmaktan korkan kaç kişi var aramızda? Gece duyulan ulumalar, gölgeler, duman, ateş ve rüzgarın hiç eksik olmadığı bu hikaye aslında hayatın doğal akışından dışlanan bir kadının hikayesini anlatıyor.

 

Mahvol, Mahluk, Mahvol

And Dağları’nın ardında tuhaf ve ürkütücü bir şeyler oluyor. Yetişkinler için karanlık bir masala hazır mısınız?

 

Cinnet

Piranhalar

Greta

Lanetli Kumaş

Gözü Kara

BAKMADAN GEÇME!