Kalbi için pedal çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Kalbi için pedal çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 09:53

Kalbi için pedal çevirdi

Haberin Devamı

KARAMAN,(DHA)- KARAMAN Belediyesi Kent Konseyi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte “Kalbin İçin Pedal Çevir” etkinliği düzenledi.
Toplumu kalp sağlığı hakkında bilinçlendirmek, çocuklara daha uzun ve iyi bir yaşam için sağlıklı bir kalbe sahip olmaları konusunda hareketin ve sporun önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen bisiklet sürme etkinliğine, Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven de katıldı.
Kemal Kaynaş Stadyumu önünde başlayan etkinlikte yaklaşık 40 bisikletli, 4 kilometrelik güzergahı pedal çevirerek geçti. Bisiklet turu, Aktekke Meydanı’nda sona erdi.
Karaman Kent Konseyi Spor Meclisi Başkanı Murat Ekiz, ''Bisiklete binmeyi yaşam tarzı haline getirmiş gönüllü kişilerden oluşan ‘kalbin için pedalla’ grubu kurarak bu etkinliğimizi periyodik zamanlarda mutlaka yeniden gerçekleştirerek bisikletin trafikte mutlaka olması gerektiği algısını oluşturmayı sosyal bir sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Kalbiniz için bir şeyler yapıp, sıcak ve samimi dostluklar edinmek istiyorsanız, çocukluğumuzun hayali olan bisiklete sahip olan ve ‘kalbin için pedalla’ gurubuna katılın” dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!