Kahvehanelere kurşun yağdı!

Güncelleme Tarihi:

Kahvehanelere kurşun yağdı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 15:04

Mamak ve Altındağ’da önceki gece silahlar patladı. Kar maskeli üç kişinin Mamak’taki bir kahvehaneye düzenledikleri silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Aynı gece Altındağ’daki kahvehaneye ateş açan ve Mamak’taki olayla bağlantısı olmadığı öğrenilen saldırganlar ise mekânı ateşe verip kaçtı.

Haberin Devamı

Mamak’ın Demirlibahçe Mahallesi Ağaçlı Sokak’taki bir kahvehanenin önüne, önceki gece saat 02.00 sıralarında otomobille gelen kar maskeli üç kişi, araçtan inip kahvehaneye rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada içeride bulunan bir kişi de silahla ateş açarak karşılık verdi. Çıkan çatışmada kahvehanede bulunan Ümit Aygün ile sokaktaki Murat K., Ayşe K. ve Fırat K. yaralandı. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ümit Aygün, hayatını kaybetti.

ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI

Öte yandan kahvehanenin bulunduğu binada oturan ve otomobiliyle çocuğunu hastaneye götürmeye çalışan İshak T., çatışmanın ortasında kaldı. Otomobilde bulunan eşi, kayınvalidesi ve iki çocuğuyla hastaneye gitmeye çalışan İshak T., boynundan vurularak ağır yaralandı. İshak T.’nin yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, saldırıya kahvehane içinden ateş açarak karşılık veren bir kişiyi kaçmaya çalışırken yakaladı. Saldırıyı düzenleyen kar maskeli üç kişiden birinin yaya olarak, diğerlerinin ise geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçtığı bildirildi. Polis ekipleri, saldırganları arıyor. AA-DHA

Kahvehanelere kurşun yağdı

ATEÅžE VERDÄ°LER

Ankara’da önceki gece bir silahlı saldırı ihbarı da Altındağ’dan geldi. Altındağ Caddesi’nde kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, bir binanın alt katındaki içeride kimsenin bulunmadığı kahvehaneye silahla ateş açtı. Kırılan camlardan içeri giren kişiler, kahvehaneyi ateşe verdikten sonra otomobille olay yerinden uzaklaştı. Silah sesleri üzerine korku dolu anlar yaşayan çevredeki vatandaşlar, üç-dört kişi olduklarını bildirdiği saldırganların, bindikleri araçla Dışkapı bölgesine kaçtıklarını söyledi. Kahvehanede çıkan yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. MOBESE kameralarının görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, gecenin karanlığından faydalanarak izlerini kaybettiren saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
BeÅŸ katlı apartmanın giriÅŸ katında bulunan kahvehaneden yükselen dumanları gören bina sakinleri, kendi imkânlarıyla apartmanı tahliye etti.ÂAA-Ä°HA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!