Kahve Dünyası'nda yüzde 50 indirim

Güncelleme Tarihi:

Kahve Dünyasında yüzde 50 indirim
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 17:02

Muhteşem fırsatların adresi yakala.co ve lezzetleri ile kalpleri fetheden Kahve Dünyası el ele verdi ve soğuk havalara inat içini ısıtacak bir kampanyaya imza attı!

Haberin Devamı

Kahve Dünyası'nın tüm şubelerinde, tüm kahve, tatlı ve sandviçlerde geçerli %50 indirimle soğuk havalar sana vız gelecek!  yakala.co üyelerine özel bu muhteşem fırsat, 16 Nisan 2012 tarihine kadar Kahve Dünyası'nın tüm şubelerinde;

/images/100/0x0/55ea5ebff018fbb8f87b82fa
Â

" Sıcak içecek ve tatlı 14 TL yerine %50 indirimle sadece 7 TL!
" Sıcak içecek ve sandviç 15 TL yerine %50 indirimle sadece 7,50 TL!

Kahve denince akla ilk gelen, Türk kahve kültürünü ülkemizde ve dünyada hak ettiği yere taşımak amacıyla kurulan Kahve Dünyası, 2004 yılında ilk mağazasını Eminönü'nde açtı. O günden beri de, klasikleşmiş lezzetleri ile gönülleri fethetmeye devam ediyor!

Haberin Devamı

Türk kahvesi ve geleneksel kahvelerin yanı sıra çağdaş kahve tatlarını da lezzetli tatlılar ve sandviçler ile pekiştiren ve rahat bir ortamda misafirlerini ağırlamaya özen gösteren Kahve Dünyası, kendi modern tesislerinde ürettiği geleneksel ve çağdaş kahve tatlarını, lezzetli tatlıları ve sandviçleri beğenine sunuyor.

Kahve Dünyası, tercih edilmesini şöyle açıklıyor: "Öncelikle en kaliteli ham maddelerden en lezzetli ürünleri üretiyor, oldukça keyifli bir ortamda sunuyoruz. Masaya servis anlayışımız ve elbette zengin ikramlarımız, müşterilerimize evindeymiş gibi hissettiriyor. Mağazalarımızda çalan müzikten, oturulan deri koltukların rahatlığına kadar her şeyi müşterilerimizin konforunu düşünerek seçiyoruz.  Bunlarla birlikte uygun fiyatlarımız da tercih edilmemizde diğer önemli bir faktör. Kendimizin beğenmediği hiçbir ürünü yapmıyoruz, her ürünümüz lezzetli olduğu kadar aynı zamanda kaliteli. Hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz. Tüm ürünlerimiz ev yapımı reçetelere göre hazırlanıyor. Keyifle ürettiğimiz bu ürünleri ikram etmekten çok büyük zevk alıyoruz."

Tatlı Çeşitleri

Mocha Çikolatalı Pasta, Brownie (1 top dondurma ile), Armutlu Bademli Tart, Havuçlu Kek, Kahve Dünyası Pastası, Trüf Çikolatalı Pasta, Çikolatalı sufle, Mozaik Pasta, Cheseecake çeşitleri (Frambuaz, Limon, Çikolata), Karamelli Çikolatalı Pasta, Elmalı Tarçınlı Kek, Çikolatalı Pizza, Elmalı Puf Çöreği, Kahve Dünyası Kurabiyesi.

Haberin Devamı

Sandviç Çeşitleri

Tavuk Fümeli Sandviç, Beyaz Peynirli Sandviç, Dana Jambonlu Sandviç, Ton balıklı sandviç, Mozerella Peynirli Sandviç, Hindi Jambonlu Sandviç, Sebzeli Sandviç, Tulum Peynirli Sandviç, Tavuk Jambonlu Sandviç, Börekitas. (Somonlu Sandviçte geçerli değildir)

Sıcak Kahve Çeşitleri

Türk Kahvesi, Sütlü Türk Kahvesi, Damla Sakızlı Türk Kahvesi, Espresso, Double Espresso, Lungo Espresso, Americano, Espresso Con Panna, Double Espresso Con Panna, Espresso Macchiato, Double Espresso Macchiato, Karamelli Macchiato, Cafe Latte, Aromalı Cafe Latte, Mocha, Beyaz Çikolatalı Mocha, Cappuccino, Aromalı Cappuccino, Filtre Kahve / Sütlü / Sade / Aromalı, Yöresel Kahveler, Sıcak Çikolata / Aromalı Sıcak Çikolata, Hazır Kahve / Sütlü / Sade / Aromalı, 2si ve 3ü1 arada hazır kahve çeşitleri. (Salepli kahvede geçerli değildir)

Haberin Devamı

Daha detaylı bilgi için:
www.kahvedunyasi.com   /Âhttp://facebook/kahvedunyasi  /  Âhttp://twitter/kahvedunyasicom

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!