Kâhta’ya sosyal hizmet merkezi yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Kâhta’ya sosyal hizmet merkezi yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 15:02

Kâhta’ya sosyal hizmet merkezi yapılacak

Haberin Devamı

Haci BOZKURT/KAHTA (Adıyaman), (DHA) - AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Kahta’ya önemli yatırımlar yapıldığını ve yapılmaya devam edildiğini söyledi.
Kahta Kaymakamlığı tarafından projelendiren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmet Merkezi yeni hizmet binasının ihalesinin yapıldığını belirten Aydın, 3 milyon 600 bin liraya ihale edilen merkezin 300 gün içerisinde tamamlanacağını ifade etti.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmet Merkezi için aynı alanda yeni ve modern hizmet binasına taşınacağını belirten Aydın, "Hizmet binası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın mevcut yeri yıkılarak inşa edilecek. Bina 1300 m2’si Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 1300 metre karesi Sosyal Hizmet Merkezi’ne tahsis edilerek toplamda iki blok ve 2600 metre kare alana sahip olacak. Binada ayrıca konferans ve toplantı salonları ile yemekhane ortak alan olarak kullanılacak. Hizmet binasında ayrıca bebek emzirme odası ile yapılacak aşevi sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramı yapılacaktır” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!