Kahta'da partililer dövizlerini bozdurdu

Güncelleme Tarihi:

Kahtada partililer dövizlerini bozdurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 17:10

Kahta'da partililer dövizlerini bozdurdu

Haberin Devamı

 

Haci BOZKURT / KAHTA (Adıyaman),(DHA) - ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde, Ak Partililer toplu halde bankaya giderek dövizlerini Türk Lirası'na çevirdi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ile Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel ve beraberindeki partililer, ilçe teşkilatı önünde toplanarak banka şubesine gitti. Partililer, dövizlerini Türk Lirası'na dönüştürdü.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bütün mazlumların sesi olduğunu kaydederek, "15 Temmuz'da nasıl ki göğüslerimizi siper ettiysek, buradan dünyaya sesleniyoruz. Biz ölümüne, her şeyimizle senin yanındayız. Çünkü Erdoğan ümmetin lideridir. Bu ümmetin lideri, belli güçler tarafından yok edilmek istemektedir. Ey ümmetin lideri Erdoğan, bu ümmet seninledir. Eğer ki Erdoğan kafirlerden, münafıklardan kötü bir duyum almazsa, kesinlikle bu olayı dile getirmezdi. Çünkü cesur, yiğit ve gerçekten asrın lideri ve umududur. Hep beraber ve birlik olmamız lazım. Ümmetin lideri Cumhurbaşkanımıza da sahip çıkmamız lazımdır" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Engin Akel ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiklerini kaydederek, "Erdoğan, yalnız Türkiye’nin değil dünyadaki tüm mazlumların lideridir. Erdoğan, bu oyunu bozdu. Dolar ve avromuzu Türk Lirası'na çevirmemizi istedi. Bizler de reisimizi yalnız bırakmadık, dövizlerimizi liraya çeviriyoruz. Türkiye, eski Türkiye değildir. Artık kendi silahını, helikopterini yapan güçlü bir ülkedir. Ekonomi teröristlerine karşı Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız. Hiçbir teşkilat üyemizin ve yakınlarının yastık altında tek kuruş dövizleri kalmayacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!