Kahramanmaraş'ta amatör spor kulüplerine malzeme

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta amatör spor kulüplerine malzeme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 17:09

Kahramanmaraş'ta amatör spor kulüplerine malzeme

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen törene; Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Belediye Meclis Üyeleri ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve oyuncuları katıldı.

Törende konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, son günlerde artan terör olaylarını kınayarak, hain saldırılar sonucu şehit olan güvenlik güçlerine ve vatandaşlara rahmet diledi.

Amatör spor kulüplerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu ifade eden Okay, şunları söyledi:

"Özellikle semtlerimizde oluşturulan spor kulüpleri, gençlerimizin sportif gelişimine çok büyük katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak başarılarına da katkı sağlamaktadır. Biz de sosyal belediyecilik anlayışıyla bu spor kulüplerimize çeşitli yardımlarda bulunduk. Kurulduğumuz günden bu yana da bu yardımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarımızı artırarak devam ettireceğiz."

Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!