Kahramankazanlı şampiyonlar Avrupa arenasında 

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazanlı şampiyonlar Avrupa arenasında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 11:24

Kahramankazanlı şampiyonlar Avrupa arenasında 

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediyespor Bocce Takımı, Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek. Turnuvada sporculara başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Onlara güvenimiz tam" dedi.
Kahramankazanlı 15 Temmuz şehidi Samet Cantürk'ün adının verildiği Türkiye Bocce Birinci Ligi'nde şampiyon olan Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Türkiye'yi Avrupa Kulüplerarası Bocce Şampiyonası'nda temsil edecek. Türkiye Bocce Ligi şampiyonu Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Slovenya'da gerçekleştirilen Avrupa Kulüplerarası Bocce Şampiyonası için bu ülkeye gitti. Kahramankazanlı şampiyonlar, Slovenya'nın Ljubljana kentinde gerçekleştirilecek turnuvada Türkiye'yi temsil edecek. Sporcular Öznur Bilgili, İnci Ece Öztürk, Buket Öztürk, Pınar Demir, Neşe Şahin, Nejla Şahin ve antrenörler Mehmet Yönal ve Özay Gürsoy'dan oluşan Kahramankazan Belediyespor ekibi, turnuvada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek, ülkelerine dereceyle dönmek için çaba harcayacak.
ONLARA GÜVENİMİZ TAM
Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 15 Temmuz'da şehit olan 9 Kahramankazanlı kahraman arasında yer alan Samet Cantürk'ün adını taşıyan Türkiye Bocce Birinci Ligi'nde şampiyon olan takımlarına güvenlerinin tam olduğunu belirterek, Avrupa şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek olmalarının gurur verici olduğunu söyledi. Turnuvada sporculara başarılar dileyen Ertürk, “Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Türkiye'deki ilk müstakil bocce tesisleri ilçemizde kuruldu. Türkiye'de bocce sporunun ve bocce milli takımının bel kemiğini oluşturuyoruz. Yetiştirdiğimiz sporcular yalnızca ilçemizi değil, bocce milli takımında ülkemizi de temsil ediyor" diye konuştu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!