Kahramankazan’da çevre kirliliği için önlem alınıyor

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan’da çevre kirliliği için önlem alınıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 11:34

Kahramankazan’da çevre kirliliği için önlem alınıyor

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde çevre kirliliğine neden olan fabrika, iş yeri ve araçlara karşı denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
Zabıta ekipleri, Ankara’nın sanayi kümelenmesi anlamında yoğun bir potansiyele sahip olan ilçede denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler bu denetimleri sırasında, çevre ve doğa kirliliğine sebep olan işletme ve araçlara anında müdahale ediyor. Denetimler sonucunda çevreyi ve doğayı kirletenlere karşı gerekli cezai yaptırımlar uygulanıyor.
‘TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK’
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan’ın, Ankara ve Türkiye sanayisi açısından önemli i bir kümelenmeyi barındırdığını belirterek, ilçe sınırları içerisinde 4 bine yakın sanayi işletmesi bulunduğunu söyledi. Bu işletmelerin istihdam ve üretim anlamında ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığına, ancak bu durumun aynı zamanda bazı riskleri de beraberinde getirdiğini belirten Başkan Ertürk, “Bu risklerin başında da çevre ve doğanın kirletilmesi geliyor. Kahramankazan Belediyesi olarak bu işletmelerimizin her zaman yanındayız. Onlara elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Tabi öte yandan da buralarda denetimlerimizi sürdürüyoruz. Çevremizi, doğamızı kirletenlere karşı özellikle zabıta ekiplerimiz yoğun gayret gösteriyor. Temiz bir çevre ve sağlıklı bir doğa için denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!