Kahramankazan'a 150 yataklı hastane 

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazana 150 yataklı hastane
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 10:04

Kahramankazan'a 150 yataklı hastane 

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ'ın bir süre Kahramankazan'a ziyaretinde müjdesini verdiği ve yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan tam teşekküllü 150 yataklı yeni devlet hastanesinin kurulacağı arsa için belediye tarafından imar planlaması tamamlandı. 
Sağlık Bakanlığı'nca yapılıp, ilçeye kazandırılması hedeflenen 150 yatak kapasiteli tam teşekküllü olarak hizmet verecek hastanede poliklinikten fizik tedavi hizmetlerine kadar geniş bir sağlık hizmeti sunulacak. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir süre önce Kahramankazan'a yaptığı ziyaret sırasında 50 yataklı yeni hastanenin yapılması yönünde bürokratlarına talimat verip, yapım işleminin 2017 faaliyet planına alınmasını bildirmişti. Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 52 bin nüfusa sahip olan  ilçedeki hastanenin kapasitesi konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşandığını belirterek, şunları söyledi:
“İlçemizde mevcut olan Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde 60 yatak kapasitesi bulunuyor. Yaklaşık 52 bin nüfusa sahip olan ilçemizde bu durum zaman zaman sıkıntılara neden oluyor. İnşallah yeni hastanemiz tamamlanarak hizmete girdiğinde ilçe halkımız büyük bir değere daha kavuşmuş olacak. Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'a bu konuda gösterdikleri hassasiyet için tüm Kahramankazan halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!