Kadooğlu, bayramı kutladı

Güncelleme Tarihi:

Kadooğlu, bayramı kutladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 12:10

Kadooğlu, bayramı kutladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te üretilen Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu, bayramların birleştirici özelliğinden herkesin faydalanması gerektiğini belirtti.
Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımlayan Kadooğlu, mesajında, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Türkiye'nin son yıllarda birçok sıkıntıya göğüs gerdiğini vurgulayan Kadooğlu, bunun da birlik ve beraberlik ruhuyla yapılabildiğini söyledi. Ülke insanının her zaman birlik ve beraberlik etrafında kenetlendiğini ifade eden Kadooğlu, "Bizi biz yapan değerlere sahip çıkarsak geleceğe umutla bakarız. Gelecek yılların mutlu ve huzurlu olabilmesi için de bir ve diri olmalıyız. Bu nedenle bayramların birleştirici özelliğinden herkesin faydalanması gerekiyor" dedi.
Bayramın İslam alemi ve insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını dileyen Kadooğlu, "Ramazanın manevi ikliminden istifade eden vatandaşlarımızın bu ruhu yıl geneline yayabilmesi çok önemlidir. İşte asıl bayramı o zaman yaşarız. Bu coğrafyada yaşam süren bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını fazlasıyla hissedebiliyoruz. Kardeşliğimizin baki olması da bu duygulardan kaynaklanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle İslam Aleminin, ülke insanımızın ve mazlum milletlerin bayramını kutluyor, sağlık, sıhhat ve esenlik diliyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!