Kadir Demirel’in ailesine TGC ve Basın Konseyi'nden başsağlığı mesajları

Güncelleme Tarihi:

Kadir Demirel’in ailesine TGC ve Basın Konseyinden başsağlığı mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 11:34

Kadir Demirel’in ailesine TGC ve Basın Konseyi'nden başsağlığı mesajları

Haberin Devamı

 

İSTANBUL, (DHA)  TÜRKİYE Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Basın Konseyi,  Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in ölümünün ardından ailesine ve basın topluluğuna başsağlığı mesajı yayınladı.

TGC'nin mesajında,  “Değerli üyemiz, Kadir Demirel’i kaybettik. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet veren Kadir Demirel’i sevgi ve saygıyla anıyoruz. Kadir Demirel’in ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” denildi.

Basın Konseyi'nin taziye mesajı da şöyle:

"Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in ölümünü üzüntüyle öğrendik. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Kendisi aile içi şiddetin kurbanı oldu. Aile içi şiddetin, bu noktalara gelmiş olması üzücüdür. Türkiye'nin tüm kurumlarıyla, aile içi şiddetin önlenmesi, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi konusunda daha kararlı ve ciddi adımlar atması gerektiğine inanıyoruz."

Kadir Demirel’in cenazesi bugün Fatih Camisi’nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

KADİR DEMİREL'İN ÖZGEÇMİŞİ

1961 yılında Niğde’de doğdu. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi. Milli Gazete ve Tercüman Gazetesi’nde çalıştı. Daha sonra Sabah Gazetesi’ne geçti. Askerlik dönüşü Zaman Gazetesi’nde çalışmaya başladı. Politika Editörlüğü, Avrupa Yayın Sorumlusu olarak görev yaptı.1998-2000 yılları arasında Moskova Zaman Gazetesi’nde Genel Yayın Yönetmenliği, daha sonra Yeni Şafak Gazetesi’nde Yazı İşleri Koordinatörü ve Bölge Haberleri Müdürü olarak ​çalıştı​. 2014 yılında Yeni Akit Gazetesi’nde Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Kurulu Üyesi olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Genel Yayın Yönetmeni oldu. ​Üç çocuk babası ​Kadir ​Demirel Sürekli Basın Kartı taşıyordu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!