Kadınlar Aralık Ayında Da Forum Gaziantep’te Buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Aralık Ayında Da Forum Gaziantep’te Buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 18:20

KADINLAR ARALIK AYINDA HER HAFTASONU FORUM GAZİANTEP’TE BULUŞACAK

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, Aralık ayında da birbirinden eğlenceli ve keyifli, ücretsiz etkinliklere ev sahipliği yapmaya, kadınların buluşma noktası olmaya devam ediyor.
Türkiye’nin hafta içi her gün tüm ziyaretçilerine anında kazandıran Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olan Forum Gaziantep, Aralık ayında gerçekleştireceği etkinliklerle kadınları hayal güçlerini harekete geçirerek, el becerileri ve yeteneklerini geliştirmeyi teşvik ediyor. Kendisine güvenen, atölye çalışmalarına meraklı, sosyalleşmek isteyen ve yaşama dair güncel konularla ilgili bilgi almak isteyen Gaziantepli modern kadınların ilgisini çekebilecek etkinliklere, kadın kulubüne üye olanlara ücretsiz olarak katılabileceği belirtildi.
Aralık ayındaki etkinliklerde Dekupaj Atölyesi, Ev Yapımı Cilt Bakım Ürünleri Semineri, Numeroloji Etkinliği, Geri Dönüşüm Atölyesi, Amerikan Servis Yapım Atölyesi, Keçeden Mucizeler Atölyesi çalışmaları ile Astroloji Sohbeti’nin yer alacağı kaydedildi.
Forum Gaziantep’te her Cumartesi-Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek ücretsiz etkinliklerde, kadınlar pratik uygulamaları öğrenerek hem güzel eserlere imza atmanın hem de birlikte verimli gün geçirmenin keyfini yaşayacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!