"Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi" Projesi Adana’da Hayata Geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi Adana’da Hayata Geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 14:05

TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu’nun bu dönem üzerinde çalıştığı girişimlerden biri olan “Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi” projesi hayata geçiriliyor.
Bu kapsamda projenin ilk toplantısı, 25 Aralık 2015 tarihinde Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) ve ÇUKUROVA SİFED ev sahipliğinde Sheraton Otel’de düzenlenecek.
Toplantıya Adana Valisi Mustafa Büyük, milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Divan Katibi Elif Doğan Türkmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Çukurova SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Özçelik katılacak.
’Bölgenin Başarılı İş Kadını Ödülü’nün verileceği toplantıda Bölgeden Seçilmiş Girişimci Kadın ve Mentorluk Yapacak İş İnsanının Lansmanı yapılacak.
TOBB Makina İmalat Meclis Baskanı Merih Eskin’in moderatörlüğünü yapacağı Bölgesel Kalkınmada Kadın Girişimcinin Rolü isimli panelde, Gürallar Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, Mazlum Boru Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Aslanboğa, Eski Devlet Bakanı - 20 ve 21. Dönem Mersin Milletvekili Ayfer Yılmaz ve Gazeteci Gülgün Feyman konuşmacı olarak katılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!