Kadın öğretmenlerden karma sergi

Güncelleme Tarihi:

Kadın öğretmenlerden karma sergi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 16:12

 Kadın öğretmenlerden karma sergi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI'nda farklı okullarda görev yapan resim öğretmenleri, 'Dünya Kadınlar Günü' etkinlikleri kapsamında 'Anne-Kadın ve Çocuk' konulu karma resim ve fotoğraf sergisi açtı.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde açılan serginin kurdelesini Konyaaltı İşçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Doğan, Konyaaltı Anadolu Lisesi Müdürü Nedim Yıldız, serginin küratörü resim öğretmeni Feride Özşakacı ve sergiye katılan öğretmenler birlikte kesti.

Sergiye, öğretmenler Feride Özşakacı, Nuran İpek, Necla Bağ, Özlem Ersoy, Nalan Yıldız, Kezban Aydın, Derya, Yılmaz, Ufuk Ünal, Sonay Akyüz, Öznur Karaçayırlı, Ceyda Çetin, Işın Demet Arı, Nurgül Postacı, Neşe Apaydın ve Özlem Deviren Oğuz eserleriyle destek verdi.

Sergi küratörü Feride Özşakacı, 'Dünya Kadınlar Günü'nde 'Anne-Kadın-Çocuk' ismini verdikleri serginin geleneksel hale getirildiğini, bu yıl 2'ncisini açtıklarını söyledi. Sergide, kadın ve çocuklara yönelik şiddetin anlatıldığı 50'nin üzerinde fotoğraf ve resim karesi yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!