Kadın futbolcular Adana yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Kadın futbolcular Adana yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 10:53

Kadın futbolcular Adana yolcusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1'nci Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol takımı hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana İdman Yurdu maçı hazırlıklarını tamamladı. Pazar günü saat 12.00'de Adana 5 Ocak Stadyumu yan sahada oynanacak maç öncesi kırmızı-beyaz- siyahlı takımda cezalı oyuncu bulunmuyor.

Yeni transferler Zeynep Erdoğan ve Demet Kılınç geçen hafta oynanan maçta forma giyerek seyircisiyle tanışmıştı. Bu hafta Adana deplasmanında ter dökecek yerli futbolcuların yanı sıra Norveç Premier Ligi takımlarından Medkila'dan transfer edilen Tatiana (Tata) ilk kez forma giyecek. Minsk takımından alınan Nijeryalı Gift ise evraklarının yetişmemesi nedeniyle bu maçta da forma şansı bulamayacak.

Son haftalarda sürekli sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve beklenen performansı gösteremeyen 'Dişi Ronaldinho' lakaplı Lady ile yollar ayrıldı. Sentetik sahalardaki performans düşüklüğü ve geçmişte yaşadığı sakatlığın nüksetmesi korkusu yüzünden oynayamayan Lady'nin, ülkesi Kolombiya'ya döndüğü açıklandı.

Kulübün Onursal Başkanı Turgay Genç, yeni transferlerle tanışarak başarı diledi. Milli takım kalecisi Zeynep Erdoğan ve Demet Kılınç ile bir araya gelen Başkan Genç, Döşemealtı için ter dökecek oyuncuların aynı zamanda milli formayı da gururla taşıdığını söyleyerek, "Amacımız Avrupa'da Döşemealtı Belediyesi takımının ülkemizi temsil etmesi. Bunun için teknik ekip ve yöneticilerle birlikte üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!