Kadın farkındalık ayı “Şiirlerle Kadın” etkinliği ile devam etti

Güncelleme Tarihi:

Kadın farkındalık ayı “Şiirlerle Kadın” etkinliği ile devam etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 10:33

Kadın farkındalık ayı “Şiirlerle Kadın” etkinliği ile devam etti

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ’da Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Platformu’nun mart ayı boyunca gerçekleştirdiği “Kadın Farkındalık Ayı” etkinliklerinde son olarak Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Şiirlerle Kadın” adlı şiir dinletisi gerçekleştirildi.
Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ın da katıldığı etkinliğe Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Platformu içinde bulunan birçok STK temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sevinç Dünya’nın sunumunu yaptığı etkinlik sinevizyon gösterisiyle başlarken açılış konuşmalarını Edebiyat Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Namigar Başbuğoğlu ve Edebiyat Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Celal Çalık gerçekleştirdi.
Etkinlikte Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Süreya, Yahya Kemal Beyatlı, Nazım Hikmet, Yadigar Malkoç, Yücel Coşkun, Atilla İlhan, Ahmet Arif ve Özdemir Asaf’ın şiirleri ile Mine Engin Tekay’ın öyküsü seslendirildi. Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral konuşmasında “Sevgili arkadaşlar hepinize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Güzel bir gündü bizim için; duygu dolu sanat dolu bir gün. Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Platformu Kadın Farkındalık Ayı etkinliklerine katkılarından dolayı arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum sağ olsunlar, var olsunlar” sözlerine yer verdi. Başkan Yardımcısı Gülferah Güral tarafından Katılım ve Teşekkür Belgelerinin verilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!