Kadın çalışanların gününü kutladı

Güncelleme Tarihi:

Kadın çalışanların gününü kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 13:58

Kadın çalışanların gününü kutladı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kadın personeli makamında kabul ederek Kadınlar Günü'nü kutladı.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan kadın personeli makamında kabul etti. Kadın personellerle süre sohbet eden Başkan Çetinkaya, hayatın her aşamasında var olan kadınların yılda sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.
Başkan Çetinkaya, "Hepimizin var oluşunda bir kadın var. Kadın, annemiz, kadın eşimiz, kadın kardeşimiz, kadın çocuğumuz, aslında hayatımızın her aşamasında kadın var. Tüm bunları gözeterek, kadınlara eşit olarak bakabilirsek daha iyi olacağına inanıyorum. Bugün belediyemize bir gelenek haline gelen sizlerle bir araya geldik. Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum" dedi.
Ziyaretin sonunda kadın personele hediye veren Başkan Çetinkaya, "Kumluca Belediyesi olarak bu yılki Kadınlar Günü etkinliğini geçen yıl olduğu gibi şehitlerimize ithafen düzenlediğimiz programla kutlayacağız" diye konuştu.
Başkan Çetinkaya ayrıca her hafta perşembe günü sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayına bu kez bir kadın personeli de dahil etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!