Kadife geceler

Güncelleme Tarihi:

Kadife geceler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Ünlü modacılar, 1997-98 sonbahar-kış kreasyonlarını sunmaya başladılar. İlk gösteri, Gianni Versace'den geldi. Türkiye'de de üst düzey beğeni toplayan ünlü modacı Versace, önümüzdeki sonbahar ve kışın ana temasını ‘‘siyah ve kırmızı kadife'' olarak belirledi. Paris'teki defilelerde Versace'nin hiçbir kreasyonunda askıya yer vermeyişi de dikkat çekti. Versace'nin mavi tül duvaklı, lameden kolsuz mini gelinliği de en çok konuşulan kreasyon oldu.

1997-1998 sonbahar-kış çizgilerinde kadifeye yer veren bir diğer isim ise Nina Ricci oldu. Ricci'nin geniş göğüs dekolteli, siyah kadifeden gece elbisesini ‘‘kedi şapka'' özgün bir hale getiriyor.

Ünlü modacı Torrente'nin alabildiğine sade, gelincik rengi tuvaleti de Paris'teki defilelerin en dikkati çeken giysilerinden oldu. V biçimindeki derin dekoltesiyle göz kamaştıran giysi, yine gelincik renginde, sivri burunlu kırmızı ayakkabılar ve siyah renkli, işlemeli şalla tamamlanıyor. Torrente, ‘‘Bu tuvaleti yeğleyen kadının özel ilgi görmemesi ve çevresindeki erkekleri uçurmaması mümkün değil'' diye konuşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!