Kaçak 38. bölüm özeti: Serhat ve ekibi Şahingöz'e karşı!

Güncelleme Tarihi:

Kaçak 38. bölüm özeti: Serhat ve ekibi Şahingöze karşı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 16:30

ATV'nin aksiyon vaat eden dizisi Kaçak, 38. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazır. Yeni bölümde Ertan için çok zor günler kapıya dayanmıştır..

Haberin Devamı

İşler, Ertan için artık daha zor bir hale gelmiştir. Yeni başladığı hayatında onu çetrefilli günler beklemekte, geçmişi ise peşini bırakmamaktadır. Tülay için çizilen ve Cemile ile Muhsin’in tasarladığı gelecek onlara ayak bağı olmuştur. Bakalım Faysal’ın kızı Tülay ile yüzleşmesi hayal ettiği gibi mi olacaktır?

DADAY VE ŞAHİNGÖZ KARŞI KARŞIYA!

Serhat, Merve’ye adım adım yaklaşmakta, Faysal ise Tülay’ın bıraktığı acıları Merve ile dindirmek istemektedir. Serhat ve arkadaşlarının Dehvani ile yaptıkları anlaşma onları birbiriyle bağlantılı işlerin içine sürükleyecetir. Daday için Şahingöz ile karşı karşıya gelen Serhat ve arkadaşları, Şahingöz'ü devirmeye kararlıdır.

KADRO GÜÇLENDİ

ATV’nin bu yılki iddialı dizileri Kara Para Aşk, Kalp Hırsızı, Kaçak ve Karadayı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunu Güneşi Beklerken’den tanıdığımız Melis (Yağmur Tanrısevsin) ve Ezel’de canlandırdığı soğukkanlı Kenan Birkan (Haluk Bilginer) ile güçlendiren Kaçak dizisi yeni bölümüyle 30 Eylül Salı günü saat 20:00’da ATV’de.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Kaçak dizisi 38. bölümden yepyeni kareler:

Kaçak 38. bölüm özeti: Serhat ve ekibi Şahingöze karşı

Kaçak 38. bölüm özeti: Serhat ve ekibi Şahingöze karşı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!