Kâbusa çukur eklendi

Güncelleme Tarihi:

Kâbusa çukur eklendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 16:03

İncek ve Çayyolu’nu birbirine bağlayan Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde sürücülerin kabusu olan kavşakta bu kez çukur problemi yaşanıyor. Yolun sol şeridini bir anda daraltan adadan kaçmaya çalışanlar bu kez de etrafı kapatılmayan mazgallara çarparak lastiklerini yarıyor.

Haberin Devamı

İncek Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde 1746. Sokak kesişiminde inşa edilen ve sürücülerin korkulu rüyası haline gelen kavşakta bu kez de çukur kâbusu başladı. Hürriyet Ankara’nın geçtiğimiz temmuz ayında gündeme getirdiği, Yavuz Sultan Selim Caddesi ile 1746. Sokak dönüşünde inşa edilen ve cadde üzerinde bir anda daralma yaşatan kavşaktaki sorun henüz çözülmemişken bu kez de yol üzerine yapılan ve çevresi açıkta kalan iki mazgal sürücüleri tehlikeye düşürüyor.

MAZGALLARIN ETRAFI KAPATILMADI

Önceki gece mazgalların üzerinden geçen birçok aracın lastiklerinin yarıldığını belirten bölge sakinleri, konuyla ilgili şikayetlerini şu sözlerle aktardı: “Kavşaktaki şerit daralması sorunu henüz çözülmemişken bu kez de çukur problemi başladı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı mazgalların etrafı kapatılmadığı için üstünden geçen araçların çoğunun lastikleri yarılıyor. Önceki gece 5-6 araç burada lastiğini parçaladı. Sürücülerin kontrolünü kaybederek kaza yapma riski çok yüksek. Kavşağa inşa edilen adanın yarattığı daralma probleminden kaçmaya çalışırken bu kez de çukurla karşı karşıya geliyoruz. Yaralanmalı ya da ölümlü bir kaza yaşanmadan bir an önce çukura ve kavşağa müdahale edilmeli.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!