Kabataş'ta saldırıya uğradığını iddia eden Zehra D'nin iki şikayeti daha varmış

Güncelleme Tarihi:

Kabataşta saldırıya uğradığını iddia eden Zehra Dnin iki şikayeti daha varmış
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 09:38

İstanbul'daki Gezi Parkı eylemleri sırasında Kabataş'ta 20-30 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını iddia eden Zehra D'nin daha önce iki olayda şikayetlerde bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Gazetesi'nden Canan Coşkun'un haberine göre; Gezi Parkı olayları sırasında Kabataş’ta bebeği yanındayken üstleri çıplak ve eldivenli olan 20-30 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını, darp edildiğini ve düşürüldükten sonra üzerine idrar yapıldığını iddia eden Zehra D’nin, 2010’da da başka bir olayda şikâyetçi olduğu öğrenildi.

'SELEKTÖRLE TACİZ İDDİASI'

Genç kadının kendisini ‘selektörle taciz ettiği’, ‘araçla sıkıştırıp takip ettiği’ iddiasıyla şikâyetçi olduğu Arif Y. hakkında 1 yıla kadar hapis istemli dava açıldı. Yargılama sonrası Arif Y, delil yetersizliğinden beraat etti.

TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

Öte yandan Zehra D'nin, 2011’de de kapısına gelip kendisine evrak imzalatmak isteyen bir kişiden şikayetçi olduğu öğrenildi. Savcılık soruşturmaya takipsizlik kararı verdi. Zehra D'nin Kabataş ile ilgili iddiası ise emniyet raporuyla yalanlanmıştı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!