Judocular final için mücadele etti

Güncelleme Tarihi:

Judocular final için mücadele etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 18:07

Judocular final için mücadele etti

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- TÜRKİYE Judo federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Küçükler Kız ve Erkek Judo Grup müsabakaları, 20 ilden 168 sporcunun katılımıyla Adıyaman'da yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Cumhuriyet Spor Salonu'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Adıyaman'ın, barışın, kardeşliğin kenti olduğunu ve spor alanında da artık tercih edilen bir il olduğunu kaydetti. Adıyaman'ın artık sporda ileriye dönük adımlar attığına dikkat çeken Bağcı, şöyle konuştu:

"Spora hizmet etmeyi, gençlerimize hizmet etmeyi, misafirperverliği seven bir kentiz. Judo Federasyonu'nun Adıyaman’da düzenlediği Küçükler Kız ve Erkek Judo Grup Müsabakalarında 20 ilden 168 sporcumuz ile antrenörlerimiz ve idarecilerimiz olmak üzere toplam 228 misafirimizi Adıyaman’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kentimizde iki gün müsabakalara katılacak olan sporcularımızı en iyi ağırlayarak ilimizde yeni dostlukların pekişmesine de katkı sağlıyoruz. Ben bütün misafirlerimize hoş geldin diyor, minderde mücadele edecek olan sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!