Jandarmadan şehit aileleri ve gazilere iftar

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan şehit aileleri ve gazilere iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 15:07

Jandarmadan şehit aileleri ve gazilere iftar

Haberin Devamı

OSMANİYE'de Jandarma Genel Komutanlığı'nın 178'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.
Osmaniye Valiliği tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen iftar programına Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al da katıldı. Programda konuşan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, katılımcılara teşekkür etti. Vali Kerem Al ise kuruluş yıldönümünü kutlayarak, "Jandarma Teşkilatımız 178 yıldır vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, kamu düzeninin sağlanması, sınırlarımızın korunması konusunda görevlerini ifa etmekte ve yurdumuzun dört bir köşesinde milletimizin huzur ve esenliği için dün olduğu gibi bugün de canla başla çalışmaktadır" dedi. 
KORE GAZİLERİNE MADALYA
Vali Al, daha sonra Kore gazileri ve hayatta olmayanların yakınlarına madalya verdi. Osmaniye Valisi, Organize Sanayi Bölgesinde meydan gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasında emeği geçen Jandarma personelini de başarı belgesi ile ödüllendirdi. 
Yemeğin ardından Çukurova Halk Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği (ÇUHADER) Türk Halk Müziği Korosu konser verdi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!